Search
Close this search box.
Slavlje Studenata
VREME ČITANJA: 1 min

Slavlje Studenata

Fudbaleri Studentskog Grada sigurni su danas bili u podnevnom terminu protiv surčinskog Jedinstva. Slavlje studenata osigurao je konačan rezultat od 3:1.
Domaći su poveli već u 14.minutu. Jovanov je centrirao sa krila a sa 10 metara Gavrilović je tukao glavom i postigao gol za 1:0. To je bio rezultat prvog poluvremena.
U nastavku još bolja igra domaćeg sastava. U 55.minutu Stokić je sa strane asistirao Gavriloviću koji je nogom poslao loptu u mrežu za 2:0. Pet minuta kasnije bilo je ogromnih 3:0 za studente. Asistent je ovoga puta bio Paunović a strelac gola Kuzmanović.
Posle visokog vodjstva domaći nisu spustili gas, a gosti stigli do počasnog pogotka. U pretposlednjem, 89.minutu, golmana domaćih Bojovića savladao je Arsić 3:1. Ovo je bio konačan rezultat utakmice.
Već u sredu je na programu novo 26. kolo
STUDENTSKI GRAD – JEDINSTVO 3:1 (1:0)
STADION: FK Bežanija. GLEDALACA: 50. GL.SUDIJA: Radovanović Aleksandar. POM.SUDIJE: Rajković Miloš i Hajduk-Veljković Miloš. STRELCI: Gavrilović 16. i 55. i Kuzmanović 59.min (St.grad), Arsić 89.min (Jedinstvo). ŽUTI KARTONI: Paunović, Kuzmanović i Stokić (St.grad), Žmirić i Jovanović (Jedinstvo).
STUDENTSKI GRAD: Bojović, Jovanov (Arsović), Marinković (Vukotić), Marković, Milanović, Mladenović, Kuzmanović, Gavrilović (Dragojlović), Paunović (Đurđević), Jovanović (Milošević), Stokić.
JEDINSTVO: Novaković, Živanović, Bukvić, Jovanović, Anđelković (Sedlarević), Antić, Gavrilović (Vukićević), Mikić (Rodić), Ranković, Žmirić, Goronja (Slavković).

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd