Search
Close this search box.
Siguran korak lidera ka Prvoj ligi
VREME ČITANJA: 1 min

Siguran korak lidera ka Prvoj ligi

Fudbaleri Novobeogradskog Radničkog opravdali su ulogu favorita i u premijernom meču ovog kola kao gosti savladali su ekipu Ušća sa 4:1.
Gosti su poveli u 14.minutu golom Ahmetovića nakon greške u odbrani domaćih 0:1.Govedarica je sjajnim šutem sa 25 metara savladao Ristića u 37.minutu 1:1.Ovim rezultatom se otišlo na odmor. U nastavku su stvari došle na svoje mesto. Djuričić je asistirao Ahmetoviću za njegov drugi gol,1:2 u 49.minutu. Novi gol za studente delo je Brankovića.On je u 65.minutu posle kornera glavom poslao loptu u mrežu 1:3.Konačan rezultat je postavljen u 84.minutu.Rezervista Aničić je udarcem sa dvadesetak metara postigao pogodak 1:4.Radnički je pobedom učvrstio mesto na vrhu tabele. Ušće ostaje u problemima oko opstanka.
UŠĆE NOVI BEOGRAD – RADNIČKI (NB) 1:4 (1:1)
STADION: SC FSB Ada Ciganlija. GLEDALACA: 50. GL.SUDIJA: Delević Vukašin. POM.SUDIJE: Galić Branko i Nikolić Nenad. STRELCI: Govedarica 37.min (Ušće NB), Ahmetović 14. i 49, Branković 65. i Aničić 84.min (Radnički NB). ŽUTI KARTON: Đuričić (Radnički NB).
UŠĆE NOVI BEOGRAD: Jevtić (Knežević), Milisavljević, Đorđević, Govedarica (Rašković), Atanasković, Skoko, Petković (Đokić), Puletić, Selimović, Aćimović (Janićijević), Radojković (Nikolić).
RADNIČKI (NB): B.Ristić, Lekanić, Janić, Đuričić (Maksimović), Trajković, Milivojević, Nuredini (A.Ristić), Popović (Aničić), Branković, Simić (Rakić), Ahmetović (Đokić).

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd