Search
Close this search box.
Igor Milanović
VREME ČITANJA: 2 min

Igor Milanović, najbolji igrač 25. kola Srpske lige “Zapad”

Igor Milanović, napadač Jedinstva iz Uba, proglašen je za najboljeg igrača 25. kola Srpske lige “Zapad”.

Igor Milanović

Igor Milanović je u dresu Jedinstva, protiv Trepče, odigrao 150. utakmicu. Na jubilarnoj utakmici, Milanović je postigao tri gola i zabeležio jednu asistenciju. Milanović je od strane naših Instagram pratioca proglašen za najboljeg igrača 25. kola Srpske lige “Zapad”.
Od strane naših Instagram pratioca, verne publike Srpske lige “Zapad”, proglašen si za najboljeg igrača 25. kola. Šta za tebe to predstavlja i koliko ti znači? 
“Ovim putem bih pozdravio vas i one koje vas podržavaju. Drago mi je što postoji ovakva stranica koja se bavi igračima nižih liga. Za mene ovo znači mnogo, a uspeh nije samo moj, već i moje ekipe.”
Šta očekuješ od sebe i svoje ekipe do kraja tekuće sezone? 
“Očekujem da imamo dosta dobrih partija, kao i do sada. Da probamo da se vratimo u trku za prvo mesto i plasman u PLS. Od sebe da nastavim gde sam stao, a to su dobre igre i golovi.”
Retko je videti da igrači u nižim ligama ostaju tako dugo verni svom klubu. Ti si protiv Trepče odigrao 150. utakmicu u dresu Jedinstva. Šta te je zadržalo u klubu tolike godine i da li si zadovoljan učinjenim do sad?
“Zadržala me je ljubav prema klubu. A posebno to što je naša najveća podrška jedan od najproslavljenijih fudbalera Srbije Nemanja Matić. Zadovoljan sam dosadašnjim ličnim uspehom i uspehom kluba. Podigli smo klub na viši nivo, ali i dalje težimo ka boljem, ulaskom u Prvu ligu.”
Očekuje vas gostovanje u Bajinoj Bašti, šta očekuješ od tog meča?
“Borićemo se kao i do sada. Cilj je uvek pobeda, očekujem pozitivan ishod meča.”
Koje su neke tvoje fudbalske ambicije u narednom periodu?
“Trenutno mi je cilj viši rang, sa svojim timom. Kao što sam već i rekao, nadamo se da ćemo to i postići. Bio bi to veliki uspeh za Fk Jedinstvo i mene. Težim ka tome, za dalje ćemo videti.”

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 2 min

Igor Milanović, najbolji igrač 25. kola Srpske lige “Zapad”

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE