Search
Close this search box.
Srpske lige Zapad
VREME ČITANJA: 2 min

Pregled 25. kola Srpske lige “Zapad”

Odigrano je i 25. kolo Srpske lige “Zapad”. Imali smo prilike da gledamo nekoliko zanimljivih utakmica, sa dosta golova. Na osam utakmica viđeno je čak 27 golova, što je u proseku više od tri gola po utakmici. 
Lider na tabeli ekipa Sloge iz Požege, ostvarila je siguran trijumf na gostovanju u Kraljevu. Nisu gosti tako lako ostvarili pobedu. Kraljevčani su se opet pokazali kao vrlo dobra ekipa. Jedini strelac na utakmici bio je Stefan Tešić. Više o ovoj utakmici pročitajte na sledećem linku: Lider slavio u Kraljevu
Sloboda je takođe nastavila žetvu bodova. Užičani su slavili na svom stadionu u duelu protiv Takova, rezultatom 2:0. Reklo bi se da je ovo bila rutinska pobeda domaćih. Iako Takovčani znaju da budu tvrd orah svakoj ekipi, ovoga puta domaći nisu dozvolili bilo kakvo iznenađenje.
Na stadionu “Dragan Džajić” u Ubu, Jedinstvo je dočekalo poslednjeplasiranu Trepču. Domaći su ulogu favorita opravdali i ubedljivo slavili sa 5:0. Iako je posle prvog poluvremena bilo samo 1:0, u drugom su gosti postigli još četiri gola. Igor Milanović, bio je trostruki strelac na ovoj utakmici. 
Popularne “Zebre” iz Čačke gostovale su u Rabrovu. Gosti su posle šokantnog poraza od Rađevca odigrali dve dobre utakmice i osvojili šest bodova. U Rabrovu protiv domaće ekipe RSK-a, slavili su sigurno, rezultatom 0:3. 

Srpske lige Zapad

Smederevo je na svom stadionu dočekalo ekipu Reala. Viđena je jedna zaista dobra fudbalska predstava. Dva puta su domaći vodili, ali je to trajalo samo po par minuta. Gosti su dobro odgovarali i u dva navrata brzo izjednačavali. U 81. minutu Miloš Zličić postiže pogodak, na šta gosti nisu imali odgovor. Na kraju, trijumf domaćih, rezultatom 3:2. 
U Bogatiću je gostovao Mladi Radnik. Mačva je bila blagi favorit u ovoj utakmici. Na kraju viđen je po jedan gol sa obe strane. Mačva je bila opasnija, stvarala više šansi, ali su gosti uspeli da se odbrane i osvoje zlata vredan bod. 
Rađevac je opet na svom terenu napravio iznenađenje. Igrači ekipe iz Krupnja, slavili su protiv favorizovane Sloge iz Bajine Bašte. Strelci za domaće bili su Bogdanović i Đorđević. Rađevac se sada znatno odaljio od zone ispadanja i sve je izvesnije da će ostati u ligi. 

Srpske lige Zapad

Budućnost je u Arilju dočekala ekipu Sušice. Ovo je bio duel koji će dosta odlučivati o daljoj borbi za opstanak. Domaći su slavili rezultatom 5:2, a više o toj utakmici možete pročitati ovde
Sve u svemu, gledali smo vrlo interesantno i zanimljivo 25. kolo Srpske lige “Zapad”. Ostalo je još pet kola do kraja. Kreće velika borba i rasplet, kako u gornjem, tako i u donjem delu tabele. U sledećem kolu gledaćemo duel, koji će možda i odlučiti šampiona Srpske lige “Zapad”. 
Zapratite nas na Instagramu: msportsrbija.
Zapratite nas na Facebooku: msportrs

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 2 min

Pregled 25. kola Srpske lige “Zapad”

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE