Search
Close this search box.
Derbi začelja pripao domaćinu.
VREME ČITANJA: 2 min

Derbi začelja pripao domaćinu

Derbi začelja pripao domaćinu. Fudbaleri Budućnosti slavili su na svom terenu protiv Sušice rezultatom 5:2. Domaća ekipa se sada znatno odaljila od zone ispadanja i imaju velike šanse da ostanu u ligi.
Stadion: FK “Budućnost” u Arilju. Gledalaca: 150. Sudija: Aleksandar Nikolić (Lajkovac). Žuti kartoni: nema.
Budućnost: Savić, Vranešević, Bobar, Cvetojević, Basarić, Đorđević, Jovanović, Munitlak, Milivojević, Ćirović, Kostadinović. Igrali su još: Nikolić, Kokorović, Rakić.
Sušica: Radovanović, Baroš, Krstić, Đurđević, Vulić, Cvijović, Krtinić, Dukić, Radosavljević, Todorović, Arsenijević. Igrali su još: Simić, Obradović, Spasić, Popović, Radojičić.
Ovaj duel smo najavljivali kao derbi donjeg dela tabele. Ovakav ishod meča će u velikoj meri odrediti dalji tok borbe za opstanak. Gledali smo dobru utakmicu sa čak sedam golova.
Bila je ovo najbolja partija fudbalera Budućnosti u drugom delu sezone. Poveli su u 18. minutu, kada je kapiten Jovanović dobro prošao pored nekoliko igrača Sušice. Nakon toga je lepo šutirao u dalji ugao, a lopta se od stative odbila u mrežu.
U 25. minutu, posle velike greške golmana gostiju, Đorđević pogađa mrežu za 2:0. Budućnost je u prvom poluvremenu dominirala. Sušica praktično nije imala nijedan udarac ka golu. Prvo poluvreme je završeno rezultatom 2:0.

Derbi začelja pripao domaćinu

U nastavku smo gledali još zanimljiviju utakmicu. U 55. minutu, ponovo je Đorđević bio strelac. On je sjajnim lažnjakom, izbacio štopera Sušice i poslao loptu u gornji levi ugao.
Gosti su nakon toga uspeli da smanje rezultat iz jedanaesterca. Đurđević je bio precizan. Novi, četvrti gol za Budućnost postigao je Munitlak u 71. minutu posle sjajne asistencije kapitena Jovanovića.
Golovima nije bilo kraja. U 76. minutu posle lepe akcije iz kontre, Todorović postiže pogodak i smanjuje na 4:2. Konačan rezultat postavlja Đorđević u 79. minutu iz penala.
Odlična partija fudbalera Budućnosti, koji su ovom pobedom povećali šansu za opstanak. Derbi začelja pripao domaćinu. Sušica je sada na 13. poziciji, koje će verovatno voditi u niži rang.

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 2 min

Derbi začelja pripao domaćinu

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE