Search
Close this search box.
Lider slavio u Kraljevu
VREME ČITANJA: 2 min

Lider slavio u Kraljevu

Lider slavio u Kraljevu. Ekipa Sloge iz Požege pobedila je istoimenu ekipu iz Kraljeva rezultatom 0:1.
Stadion: “Gradski stadion” u Kraljevu. Gledalaca: 200. Sudija: Ljubiša Borisavljević (Ivanjica). Žuti kartoni: Anđelković, Savić, Radonjić (Sloga KV), Jeveričić, Janjić (Sloga P).
Sloga (KV): Grujičić, Serdarević, Jovanović M. , Jovanović N. , Anđelković, Gojković, Despotović, Jevremović, Savić, Markiš, Radonjić. Igrali su još: Nikolić, Aćimović.
Sloga (P): Jeveričić, Janjić, Kolarević, Ristić, Plazinić, Drašković, Tešić, Mijailović, Kasalović, Brunčević, Ćirović. Igrali su još: Đoković, Bogićević.
Znalo se i pre početka utakmice da će ovo biti jedan neizvestan meč. Po stanju na tabeli, to i ne izgleda baš tako. Jedna Sloga se grčevito bori za opstanak, dok druga Sloga hita ka plasmanu u viši rang. Kraljevčani znatno pojačani u drugom delu sezone, i u ovoj utakmici su se pokazali kao tvrd orah.
Gosti su dobro otvorili utakmici, stvarali šanse i imali inicijativu. Do gola se čekalo sve do 40. minuta, kada je mladi Tešić uz dosta sreće postigao pogotak. Na odmor se otišlo sa rezultatom 0:1.
U drugom poluvremenu su domaći napadali. Pokušavali su da, pre svega, preko Anđelkovića stignu do pogotka, ali nisu uspevali. Na kraju utakmica je završena rezultatom 0:1.
Lider slavio u Kraljevu
Photo : Facebook, Stefan Tešić
Strelac jedinog pogotka na ovoj utakmici Stefan Tešić, govorio je za naš portal :
“Znali smo na početku da nas čeka možda i najteže gostovanje u ligi. Tako se i pokazalo. Dobro smo otvorili utakmicu, prvo poluvreme dominirali. Uz malo sreće uspeli smo da postignemo gol. Na kraju smo uspeli da sacuvamo mrežu i nama zlata vredna tri boda. Sada se spremamo za utakmicu sezone sa Užickom Slobodom.”
Sloga (P) će u narednom susretu igrati derbi protiv Užičke Slobode. Reklo bi se da će taj meč odlučivati putnika i viši rang. Domaćini iz Kraljeva se sada nalaze u jako teškoj poziciji. Posao im otežava i Zlatibor, koji će verovatno ispasti iz Prve lige. To bi značilo da na Zapadu ispada četiri tima. Slogi iz Kraljeva biće potrebno dosta dobrih igara, ali i sreće kako bi ostali u ligi.

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 2 min

Lider slavio u Kraljevu

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE