Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

Najava 25. kola Srpske lige “Istok”

Tokom 25. kola Srpske lige “Istok” očekuje nas nekoliko veoma interesantnih susreta.
Radnički Pirot – Meševo
Ekipa Meševa, kojoj gori pod nogama kada je borba za opstanak u pitanju, ide na noge “ponosu Pirota”. Radnički ne zna za poraz u poslednja tri duela i sigurno je da fudbalere Meševa očekuje težak zadatak da sačuvaju svoju mrežu i dodju makar do boda.
Sloga Leskovac – Hajduk Veljko
Fenjeraš Sloga iz Leskovca dočekuje na svom terenu ekipu Hajduk Veljka. U poslednjih pet susreta gostujući tim je upisao čak četiri pobede i sigurno je da će ići na tri boda u Leskovcu protiv odavno prežaljene Sloge.
Vlasina – Radnički Svilajnac
U jednom od derbija ove runde na stadionu “Rosulja” sastaće se domaća Vlasina i Radnički iz Svilajnca. Gosti su u veoma dobroj formi i poslednji put su poraženi još 13. marta. Sa druge strane, Vlasotinčani nisu upisali pobedu u poslednja dva duela i na svom terenu sigurno će juriti sva tri boda.
OFK Brzi Brod – Trayal
Prvoplasirani Trayal dolazi u predgradje Niša po sva tri boda. Ekipa Brzog Broda je u prošlom kolu doživela debakl u Svilajncu i silno će želeti da se iskupi pred svojim navijačima. Ipak, neće im biti lako protiv lidera na tabeli.
Jedinstvo Paraćin – Pčinja Trgovište
Nakon tri vezana poraza, ekipa Jedinstva će svim silama pokušati da prekine ovaj crni niz. Dolazi im ekipa Pčinje koja u poslednje vreme igra jako šaroliko. Zbog toga je ovo dobra prilika za igrače Jedinstva da dodju do sva tri boda na svom terenu.
Timočanin – Budućnost Popovac
Još jedan derbi igraće se u Knjaževcu. Domaći Timočanin ne zna za pobedu u poslednjih pet rundi. U ovom kolu dočekuju drugoplasiranu Budućnost. Gostujući tim nakon kiksa u prošlom kolu protiv ekipe Rembasa nema više prava na grešku ako želi da sačuva bilo kakve šanse da preuzme prvo mesto od Kruševačkog Trajala.
Rembas – Dubočica Leskovac
Ekipa koje se nalazi u žestokoj borbi za opstanak, Rembas, dočekaće na svom terenu Dubočicu koja se nalazi u mirnoj luci na sredini tabele. Domaći igrači moraju da napadnu od prvog minuta i jedino ih pobeda zanima u ovom susretu.
Rezultate svuh utakmica SL “Istok” možete pratiti na ovom linku

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok