Search
Close this search box.
Perfektni Smiljanić
VREME ČITANJA: 1 min

Perfektni Smiljanić za pobedu Borca

Fudbaleri Borca su u Šajkašu savladali Tekstilac iz Odžaka sa 2:1. Na današnjoj utakmici perfektni Smiljanić Goran postigao je dva gola i doneo pobedu svom timu.
Domaći su poveli već u 2. minutu. Levi bek Božić je odlično centrirao sa leve strane a na drugoj stativi se sjajno snašao Smiljanić i nogom zatresao mrežu za 1:0. Sjajnu priliku tim iz Šajkaša ne koristi u 28. minutu. Renić je prošao po levoj strani, ušao u kazneni prostor, uputio loptu na drugu stativu. Tamo je Jovanić sa nekoliko metara promašio nemoguće. Gosti su izjednačili u 76.minutu. Posle kornera sa leve strane i gužve u šesnaestercu Borca lopta je došla do Šavije. On se u buketu igrača najbolje snašao i udarcem u kontra ugao postigao gol za 1:1. Pobedu domaćih obezbedio je tandem Božić-Smiljanić. Ovaj prvi je bio asistent a Smiljanić je prošao kroz tri igrača odbrane gostiju i postigao pogodak.
Borac – Teksilac 2:1
Strelci: 1:0 Smiljanić (2), 1:1 Stefan Švelja (77), 2:1 Smiljanić (82). Šajkaš. Gledalaca: 300. Glavni sudija: Dragutin Meničanin (Vrdnik), pomoćnici: Predrag Svilenković (Nova Pazova) i Stefan Petrović (Sremska Mitrovica). Žuti kartoni: Trivić, Smiljanić, Ševo (Borac) i Liščević (Tekstilac). Crveni kartoni: NEMA
Borac (Šajkaš): Petrović, Trivić, Topić, Stojanović, Đurić, Smiljanić (Đorđevski), Grgić, Ševo, Renić (Stanković), Božić, Jovanić (Milanović – Đurić),
Tekstilac: Brać, Blagojević, Maksimović, Stanković (Šavija), Vuković, Matić (Vemić), Vladić, Liščević, Jezdović, Bačić (Božičić), Brborić (Ilić).

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

Perfektni Smiljanić za pobedu Borca

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina