Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

Pred nama je vanredno 23. kolo Srpske lige “Istok”

U vanrednom 23. kolu Srpske lige “Istok” sve utakmice biće odigrane u istom terminu, sreda 20. april sa početkom od 16:30 časova. Dva derbija su pred nama.
FK Timočanin Knjaževac – FK Trajal Kruševac
Na čelu tabele je Trajal koji u ovom kolu ide na noge četvoroplasiranom Timočaninu. Ekipa iz Knjaževca je u maloj rezultatskoj krizi jer u poslednje tri runde Srpskoligaškog karavana nije osetila ukus pobede. Zbog toga Knjaževčani koji se nalaze u mirnoj luci će sigurno napasti od prvog minuta favorizovane Kruševljane. Ukoliko izbore povoljan rezultat i osvoje tri boda na ovom teškom gostovanju, “Gumari” će napraviti veliki korak ka Prvoj ligi i osvajanju naslova šampiona.
GFK Jagodina – FK Budućnost Popovac
Drugi derbi u ovom vanrednom kolu igra se u Jagodini. Drugoplasirana Budućnost je pod imperativom pobede nad “Ćuranima” ukoliko želi da zadrži korak na tabeli za trenutnim liderom. Sigurno je da ekipa Jagodine neće biti samo statista na ovom susretu već će Popovčani morati dobro da se oznoje kako bi odneli tri boda u Niš.
FK Sloga Leskovac – FK Meševo
Fenjeraš Sloga dočekaće na svom stadionu takodje davljenika ekipu Meševa. Gosti su sigurno u boljoj situaciji u odnosu na odavno otpisane Leskovčane i sigurno će računati tri boda u ovom susretu. Ali pitaće se na terenu i igrači iz Leskovca.
FK Vlasina – FK Radnički Pirot
Zahuktali Vlasotinčani ciljaju ka četvrtoj uzastopnoj pobedi u ovom 23. kolu. Medjutim u goste im dolazi odlična ekipa Radničkog iz Pirota. Bili su raspucani u prošlim kolima igrači i jedne i druge ekipe što obećava dosta golova na stadionu “Rosulja” na sutrašnjem meču.
OFK Brzi Brod – FK Hajduk Veljko
U duelu timova iz donjeg dela tabele prednost dajemo ekipi iz Negotina. Ekipa Hajduk Veljka je takodje vezala tri pobede zaredom i sigurno sa velikim motivom putuje u predgradje Niša. Fudbaleri Brzog Broda sigurno vide svoju priliku da upišu još jednu pobedu na domaćem terenu što nam obećava dobar fudbal na sutrašnjoj utakmici.
FK Jedinstvo Paraćin – FK Radnički Svilajnac
Derbi pomoravlja sutra u Paraćinu. Gosti iz Svilajnca u poslednja dva kola nisu pobedili i duel protiv Jedinstva vide kao idelnu priliku da se to promeni. Domaće Jedinstvo igra dosta promenljivo u poslednje vreme tako da na sutrašnjoj utakmici nema favorita i bilo koji rezultat dolazi u obzir.
FK Rembas – FK Pčinja
Fudbalera Rembasa će juriti bodove spasa u 23. kolu protiv ekipe Pčinje iz Trgovišta. Fudbaleri Pčinje se trenutno nalaze na 11. poziciji na tabeli sa samo 5 bodova više od opasne zone i ova utakmica je idealna prilika za njih da uplivaju u mirnu luku ka sredini tabele.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok