Search
Close this search box.
22. kolo
VREME ČITANJA: 1 min

22. kolo, Vojvođanska liga “ISTOK” – Ista meta isto odstojanje

Ista meta isto odstojanje i posle 22. kola Vojvodjanskog istoka. Drugoplasirano Jedinstvo iz Banatskog Karađorđeva je bilo sigurno i ubedljivo protiv Vojvodine iz Perleza.
Lider Naftagas iz Elemira je na nezgodnom gostovanju u Vojvodini Stepi savladao domaću Crvenu Zvezdu. U Starčevu je domaći Borac pobedio Omladinac sa 3:1. Botošani u nastavku prvenstva igraju dosta slabije u odnosu na jesenju polusezonu. Dve poslednjeplasirane ekipe su zabeležile istovetne pobede na domaćim terenima. U Beloj Crkvi je BAK sa 2:1 pobedio Begej iz Žitišta, a Sloga je u Plandištu savladala istim rezultatom Mladost iz Omoljice. Ukoliko u narednim kolima ne vežu nekoliko pobeda ova tima sa dna tabele su već vidjeni u nižem rangu.
Treću pobedu domaćina u ovom kolu sa 2:1 videli smo u Vlajkovcu, Jedinstvo je osvojilo tri boda protiv Slobode iz Novih Kozaraca.U Banatskom Velikom Selu domaća Kozara je deklasirala Proleter. Gosti su put Banatskih Karlovaca ispraćeni sa šest golova u mreži. U komšijskom Ruskom Selu Crvena Zvezda i Polet iz Idvora su podelili bodove 1:1. Do kraja prvenstva očekuje nas zanimljiva trka udvoje za ulazak u Srpsku ligu.

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Istok”

VREME ČITANJA: 1 min

22. kolo, Vojvođanska liga “ISTOK” – Ista meta isto odstojanje

Možda vas zanima

TABELA Vojvođanske lige “Istok”