Search
Close this search box.
Borac ispratio Hajduk
VREME ČITANJA: 1 min

Borac ispratio Hajduk sa tri gola u Kulu

Fudbalski klub Borac ispratio je Hajduk u Kulu sa tri gola i na taj način se učvrstio u središnjem delu tabele. Konačan rezultat utakmice bio je 3:1
Sakuljani su sigurnom igrom na domaćem terenu zasluženo došli do tri boda protiv neugodnog Hajduka. Gosti su bili bolji u prvom poluvremenu i samo zahvaljujući sjajnim odbranama golmana domaćih Kozula nisu postigli više od jednog gola. Hajduk je došao u vođstvo u 11.minutu. Plavšić je centrirao sa leve strane a na prvoj stativi najviši je bio Vlaisavljević i glavom poslao loptu u mrežu 0:1.
Iz jedinog šuta u okvir gola u prvih 45 minuta Sakuljani su stigli do egala. Nakon duže akcije, Nedić je šutirao sa dvadeset metara i pogodio gol gostiju za 1:1.
U nastavku je mnogo bolji bio Borac. Desni bek Zakoč je u 61.minutu centrirao sa desne strane a rezervista Radić je na drugoj stativi odlično skočio i zakucao loptu glavom u mrežu za 2:1.
Još nekoliko prilika su domaćini propustili u nastavku. Ipak u prvom minutu nadoknade postignut je novi pogodak ekipe iz Sakula. Tek što je ušao u igru Petrović je asistirao Milanu Šusnjaru za gol. Iskusni napadač je izašao sam ispred golmana gostiju Drinčića i rutinski ga savladao. Borac je pobedom učvrstio mesto u sredini tabele, dok je Hajduk i dalje u teškoj situaciji oko opstanka u ligi.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

Borac ispratio Hajduk sa tri gola u Kulu

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina