Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

Izveštaji sa utakmica kojima je stavljena tačka na 22. kolo Srpske lige “Istok”

Danas je odigrano još tri duela kojima je stavljena tačka na 22. kolo Srpske lige “Istok”.
FK Radnički Svilajnac – FK Timočanin Knjaževac
Remi na stadionu “Bojača” u Svilajncu. U duelu timova koji je najviše obećavao pred početak 22. kola nije bilo pobednika. Uzbudjenja na “Bojači” medjutim nije izostalo. Već od prvog zvižduka sudije Djordjevića i jedan i drugi tim su pokazali da su bez previše kalkulacija ušli u ovaj duel. Bilo je prilika pred oba gola u prvom delu igre a prvi je probio led Radnički golom u 44. minutu koji je postigao Danijel Zlatković, koji ne može da prestane da trese mreže na “Istoku”. U drugom poluvremenu Knjaževčani su imali više od igre, napadali su bez prestanka gol koji je čuvao Vasić što im se isplatilo u 77. minutu kada fudbaler koji je ušao sa klupe u 57. minutu, Petar Dragićević, postiže gol i upisuje svoje ime na semaforu stadiona u Svilajncu za konačnih 1:1.
FK Hajduk Veljko – FK Jedinstvo Paraćin
Treća pobeda zaredom ekipe Hajduk Veljka u 22. kolu Srpske lige “Istok”. U Negotinu je pobedjeno Jedinstvo iz Paraćina sa 1:0. Pobedonosni gol na utakmici postigao je Aleksandar Trajković u 68. minutu.
FK Radnički Pirot – OFK Brzi Brod
“Ponos” Pirota je još jednom slavio na svom terenu. Radnički je već u prvom poluvremenu otklonio sve dileme oko pobednika ovog susreta. Već u 9. minutu devetka Piroćana Mitar Radivojević dovodi svoj tim u vodjstvo. Fudbaleri Brzog Broda nisu stigli da se oporave od šoka zbog primljenog gola a na semaforu je već pisalo 2:0 za domaćina, u 11. minutu gol postiže Dragan Ignić. Nastavili su fudbaleri iz Pirota da napadaju u talasima gol koji je čuvao Djordjević do kraja prvog poluvremena. U smiraj tog dela susreta, igrao se 45. minut, kada je golman gostiju je još jednom kapitulirao, Denis Ristov postiže gol za Radnički i to je 3:0. Uspeli su gosti da u nastavku utakmice postignu gol u pravom trenutku, u 53. minutu Igor Kostadinović smanjuje prednost Radničkog na 3:1, ali više od toga nisu mogli. Konačan rezultat Radnički 3, Brzi Brod 1.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok