Search
Close this search box.
IMG_1203
VREME ČITANJA: 1 min

Zemun ostao bez prvog mesta

Zemun je ostao bez prvog mesta na tabeli pošto je u komšijskom derbiju igrao nerešeno 3:3 sa Teleoptikom u gostima.
Domaći dolaze u vodstvo u 35.minutu, posle solo prodora Vlahovića i udarca sa ivice šesnaesterca, Slavković je bio nemoćan.
Samo pet minuta kasnije bilo je 2:0.Rašković je sjajno šutirao sa  dvadeset metara, Slavković je uz pomoć stative zaustavio udarac ali je natrčao Minić i poslao loptu u mrežu .
Ovo je bio rezultat prvog poluvremena. U nastavku bolja igra gostiju. Nakon centaršuta sa strane u 47.minutu u kaznenom prostoru domaćih odlično se snašao Mijailović za 2:1. Dva minuta kasnije posle kornera za Zemunci na drugoj stativi sam je bio Jovanović i poravnao rezultat na 2:2.Djurić je u 80. minutu iz kontra napada ponovo doneo prednost Teleoptiku 3:2. Bod gostima je u 83.minutu obezbedio Ristovski sjajnim golom iz slobodnog udarca kada je pogodio same rašlje domaćih 3:3. Na kraju pravedna podela bodova u Zemunelu.
TELEOPTIK – ZEMUN 3:3 (2:0)
STADION: FK Teleoptik. GLEDALACA: 300. GL.SUDIJA: Vasiljević Miloš. POM.SUDIJE: Piljak Andreja i Galić Branko. STRELCI: Vlahović 35, Minić 40. i Đurić 80.min (Teleoptik), Mijailović 47, Jovanović 49. i Ristovski 83. (Zemun). ŽUTI KARTONI: Gočmanac, Rašković, Lekić i Momčilović (Teleoptik), Đalović, Ristovski, Avram i Ivanović (Zemun).
TELEOPTIK: Gočmanac, Radić, Adamović, Momčilović, Subotić, Janković, Čermelj (Lekić), Rašković (Jovanović), Vlahović (Vučićević), Minić, Brnović (Đurić).
ZEMUN: Slavković, Vukić (Kapetanović), Stojanović, Jovanović, Đalović (Dakić), Mijailović, Avram, Račić, Kiso, Ristovski, Stevanović (Ivanović).

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd