Search
Close this search box.
OFK Vrsac
VREME ČITANJA: 2 min

Vrščani na korak od Prve lige

OFK Vršac je pobedio Radnički u Zrenjaninu rezultatom 3:2 i time su Vrščani na korak od Prve lige.
Domaći su bolje počeli pa su došli u vođstvo u 10.minutu. Petar Ilić je dobio loptu iza ledja odbrane gostiju i rutinskim udarcem je savladao golmana OFK Vršca Markovića za 0:1. Gosti do egala stižu u 17.minutu, Stojković je centrirao sa leve strane, lopta je na drugoj stativi stigla do Vujića koji je udarcem u kontra ugao matirao Nosalja.
Ovim rezultarom se otišlo na odmor. U nastavku dva brzopotezna gola Vrščana. U 51.minutu Filip Ilić je dobio loptu po levoj strani, ušao je u kazneni prostor, uposlio rezervistu Radisavljevića kome nije bilo teško da postigne pogodak za 1:2.
Nakon greške u odbrani domaćih štoper Jovanov je bio primoran da na ivici šesnaesterca obori Lazevskog. Iskusni kapiten gostiju nije propustio priliku i sa 17 metara iz slobodnog udarca rutinski dao gol.
Domaći su ublažili poraz u 77.minutu. Gajilović je dobio loptu na desnoj strani,sjajno je poslao na suprotnu stranu a kapiten Zrenjaninaca Čigoja je poluvolejem iz okreta pogodio donji desni ugao gola gostiju za konačnih 2:3.Već u sredu su na programu utakmice narednog gola.
Radnički – OFK Vršac 3:2
Strelci: 1:0 Ilić (10), 1:1 Vujić (18), 1:2 Radisavljević (51), 1:3 Lazevski (55), 2:3 Čigoja (77). Stadion kraj Skrobare. Gledalaca 200.Glavni sudija: Goran Tešanoviž (Srbobran). Pomoćnici: Vladimir Radosavljević (Pančevo), Miloš Maksimović (Starčevo). Žuti kartoni: Jovanov (Radnički), Krstić  (OFK Vršac)
RADNIČKI (Z): Nosalj, Ćušić (Krstinić), Marković (Kovačević), Jovanov (Dučić), Petković, Turkulj, Ilić (Runjevac), Čigoja, Gajilović, Novevski, Janković (Krasić).
OFK VRŠAC: Marković, Stojković, Grek, Jovković (Radisavljević), Novaković (Delić), Lazevski, F. Ilić (Milićević), Nikolić, Krstić (Terzić), Vujić (M. Ilić), Pajević.

 

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

Vrščani na korak od Prve lige

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina