Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 2 min

Šta nas očekuje u 22. kolu Srpskoligaškog karavana na Istoku

Pred nama je još jedno kolo u Srpskoligaškom karavanu na Istoku.
FK Meševo – GFK Dubočica
“Davljenik” ekipa Meševa dočekaće na svom stadionu ekipu Dubočice koja se nalazi u mirnoj luci na 7. poziciji. Meševu gori pod nogama i sigurno je da će ići na pobedu u ovom susretu.
FK Pčinja Trgovište – GFK Jagodina
Veoma interesantno trebalo bi da bude u Trgovištu gde će Pčinja dočekati Jagodince. GFK Jagodina je u seriji od dva poraza i sigurno će pokušati da prekine taj niz u Trgovištu.
FK Trayal – FK Rembas Resavica
Fudbaleri Rembasa biće na teškom ispitu u Kruševcu protiv trenutnog lidera na tabeli ekipe Trajala. Sve osim pobede “Gumara” bilo bi veliko iznenadjenje.
FK Radnički Svilajnac – FK Timočanin
Možda i najzanimljivi susret u ovom kolu odigraće u Svilajncu Radnički i Timočanin. U duelu 3. i 4. tima na tabeli trebalo bi da sve pršti od kvaliteta i borbe.
FK Hajduk Veljko – FK Jedinstvo Paraćin
Nakon iznenadjujućeg trijumfa u Knjaževcu u prošlom kolu fudbaleri iz Negotina potražiće bodove spasa u duelu sa Jedinstvom iz Paraćina. Ali pitaće se i Paraćinci na terenu.
FK Radnički Pirot – OFK Brzi Brod
Radnički iz Pirota je prekinuo seriju pobeda u prošlom kolu porazom u Paraćinu. Piroćanci će želeti da nastave sa dobrim partijama i sigurno je da igrače Brzog Broda očekuje težak zadatak da sačuvaju svoju mrežu.
FK Sloga Leskovac – FK Vlasina
Fenjeraš ekipa Sloge imaće ekstra motiv da dodje do povoljnog rezultata u ovom kolu jer dočekuju Vlasotinčane u svom Leskovcu. Rivalitet Leskovca i Vlasotinca je svima poznat i nadamo se da nas očekuje zanimljivo subotnje popodne na stadionu Sloge.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok