Search
Close this search box.
111
VREME ČITANJA: 2 min

Goleada u prepodnevnom duelu na Adi

Goleada u prepodnevnom duelu dve odlične ekipe donela je pobedu Radničkom sa Novog Beograda nad dobrom ekipom Boradarca. Krajnji rezultat je 4:2 za domaćina.
Gosti su došli u vođstvo već u 13.minutu kada je Stojanović sve sam uradio i matirao Ristića 0:1. Samo dva minuta kasnije domaći su došli do egala 1:1, a strelac je bio Ahmetović udarcem sa dvadeset metara.
U finišu prvog dela Radnički je postigao još dva pogotka.Posle Ahmetovićevog šuta sa ivice kaznenog prostora lopta je pogodila stativu, a najprisebniji je bio Lekanić i poslao loptu u mrežu 2:1.
Do dva gola viška majstori sa Novog Beograda stižu u 43. minutu. Sjajnim pasom preko celog terena Djuričić je uposlio Nuredinija, a ovaj je udarcem po zemlji matirao golmana gostiju Lijeskića 3:1. Ovim rezultatom se otišlo na odmor. Pobednik susreta je definitivno rešen početkom drugog poluvremena kada je Simić sjajnim šutem sa desetak metara poslao loptu pod prečku ekipe Brodarca za 4:1.
Pred sam krek meča gost je ublažio poraz nakon prelepog gola Lukića iz slobodnog udarca sa nekih dvadesetak metara razdaljine 4:2. Ovom pobedom Radnički je makar na jedan dan preuzeo vodjstvo na tabeli dok Brodarac nema za čim da žali jer je poražen od boljeg tima.
RADNIČKI (NB) – BRODARAC 4:2 (3:1)
Strelci: Ahmetović 15, Lekanić 38, Nuredini 43. i Simić 51.min (Radnički NB), Stojanović 13. i Ml.Lukić 86.min (Brodarac).  Stadion: SC FSB Ada Ciganlija. Gledalaca: 50. Gavni sudija: Rabrenović Nikola. POM.SUDIJE: Arnautović Nemanja i Bratić Nemanja.  Žuti kartoni: Lekanić i Nuredini (Radnički NB), Ml. Lukić, Đurić i Mijailović (Brodarac).
RADNIČKI (NB): B.Ristić, Lekanić, Nedeljković, Unković, Trajković (A.Ristić), Popović (Milivojević), Nuredini (Đokić), Đuričić, Branković (Rakić), Simić, Ahmetović (Aničić).
BRODARAC: Lijeskić, Ml.Lukić, Mi.Lukić (Stanković), Đurić, Stojanović, Mijailović (Vukašinović), Stajković (Cakić), Jovanović, Ilić, Miljković (Daničić), Sekulić (Sićović).

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd