Search
Close this search box.
87aa0db6ac76d2c7a88da45e53637485
VREME ČITANJA: 1 min

BASK I OFK Beograd za bitne bodove

BASK i OFK Beograd u nedelju od 10 časova igraju meć za bitne bodove. Domaći BASK kao četvrtoplasirani na tabeli probaće da pobedi drugi ekipu na tabeli OFK Beograd i uhvati možda i poslednji voz u borbi za prvo mesto.
Sa druge strane romantičari žele sva tri boda kako bi ostali u najgorem slučaju bod iza lidera Zemuna. Prva utakmica kola igra se već u petak blizu podneva kada će takodje u jednom mod derbija Radnički NB ugostiti mladu i talentovani ekipu Brodarca.
Još jedan susret se igra u petak i to u Velikim Crnjima gde se sastaju dva davljenika TEK Sloga i Borac iz Lazarevca. Komšijski derbi se igra u Zemunelu negde će domaći Teleoptik pokušati da zaustavi lidera Zemuna.
U dva duela timova iz sredine tabele se sastaju u Bariču domaća Prva iskra i BSK Borča, dok u Surčinu domaće Jedinstvo neće ugostiti Radnički Obrenovac.O ba ova duela mogu da donesu mnogo golova i sva tri znaka kladioničarski Zvezdara će probati do tri preko potrebna boda u borbi za opstanak dodje na gostovanju već otpisanom Leštanu.
Studentski grad je kao domaćin favorit protiv ekipe Ušća ali gosti je dolaze na Novi Beograd sa belom zastavom. U svakom slučaju očekuje nas zanimljivo kolo rastegnuto u tri dana.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd