Search
Close this search box.
IMG-388aa4d6199fd768e5b2f70c7ccba19e-V
VREME ČITANJA: 1 min

Amir Teljigović gost u novom podkastu

Kao i ranije, priča je vezana za dešavanja u Srpskim ligama, a i ovoga puta imamo specijalnog gosta. Reč stručnjaka čućemo od nekadašnjeg fudbalera Amira Teljigovića, čoveka koji fudbalsku igru drži u malom prstu.
Teljigović je karijeru počeo u zrenjaninskom Proleteru u kom je proveo četiri godine, kada je kao logičan sled događaja usledila selidba u Novi Sad i igre za Vojvodinu posle koje se otisnuo u inostranstvo. Nekada, jedan od prvih igrača koji je upoznao čari Dalekog istoka igrajući tri sezone za korejski Daewoo Royals.
Usledio je odlazak u švedski Treleborgs, a zatim i sezona u APOEL-u iz Limasola. Poslednje godine igračke karijere proveo je u zrenjaninskom Proleteru, Mladom Radniku, kraljevačkom Metalcu, a kopačke o klin je okačio kao član Mladog Radnika 2005. godine.
Interesantno je je da je Teljigović, kao rođeni Sarajlija, odigrao i jednu utakmicu za nacionalni tim Bosne i Hercegovine i to 1996. godine. Bilo je to protiv Hrvatske u meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 1998. godine.
U već prepoznatljivoj fudbalskoj priči barataće se mnogobrojnim informacijama iz našeg trećeg ranga takmičenja. Ne propustite novosti iz prve ruke.
Isprati novi live #xtipstream podkast u utorak 12. aprila u 19h na MerkurXtip YouTube kanalu.

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 1 min

Amir Teljigović gost u novom podkastu

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE