Search
Close this search box.
IMG_1212
VREME ČITANJA: 1 min

Kiso i Vukić matirali Prvu iskru

Pobedom nad neugodnom ekipom Prve iskre iz Bariča fudbaleri Zemuna su zadržali prvo mesto na tabeli. Zemunci su na ovom meču slavili sa 2:0.
Prvo poluvreme je proteklo u tvrdoj igri, a najbolju priliku za domaće nije iskoristio Račić. Na odmor se otišlo bez golova 0:0. U nastavku bolja igra domaćima i zaslužena pobeda.Z emuci su mogli do gola nakon udarca Stankovića ali je lopta pogodila stativu. Sredinom drugog dela tim iz gornje varoši dolazi do prednosti. Stanković je dobro šutirao, golman gostiju je odbio loptu a to je iskoristio Vukić i sproveo loptu u mrežu 1:0. Pred kraj meča domaćin je duplirao prednost i došao do sigurne pobede.Dosudjen je jedanaesterac za Zemun, a siguran sa bele tačke bio je iskusni Nenad Kiso 2:0. Ovom pobedom tim Zemuna je zadržao bod prednosti u odnosu na OFK Beograd i Radnički NB.
Zemun – Prva iskra 2:0
Strelci 1:0 Vukić (67), Kiso (77). Zemun. Gledalaca: 100. Glavni sudija: Glavni sudija: Nikola Katić. Pomoćnici: Nemanja Bratić, Nikola Glišić. Žuti kartoni: Dakić (Zemun), Stojanović (Prva iskra). Crveni kartoni: Nema.
Zemun: Slavković, Vukić (Kovač), Jovanović, Đalović, Mijailović, Kapetanović, Račić (Ivanović), Kiso (Đurković), Dakić (Tejić), Ristovski, Stevanović (Stojiljković).
Prva iskra: Čarapić, Mijatović, Baković (Piplica), Janković, Krneta, Stojanović, Aleksić, Stajić (Garić), Proković (Filipović), Pejić (Avrić), Vladisavljević.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd