Search
Close this search box.
djole
VREME ČITANJA: 2 min

Đorđe Kasalović, najbolji igrač proteklog kola srpskoligaškog „Zapada“

Đorđe Kasalović, mladi fudbaler Sloge iz Požege, rođen 2002. godine u Kosovskoj Mitrovici, proglašen je, od strane naših pratioca na Instagram profilu msportsrbija, za najboljeg igrača 20. kola Srpske lige „Zapad“. Đorđe je za naš portal govorio o ovom priznanju i o celokupnoj sezoni.
Proglašen si za najboljeg igrača 20. kola, kako gledaš na to i koliko ti znači?
„Kao mladom igraču i kao nekome ko teži da napreduje, ovaj rezultat mi znači i stimuliše na dodatan rad.“
Tvoja očekivanja do kraja prvenstva, šta očekuješ od sebe i svojih saigrača i da li Sloga može da se plasira u Prvu ligu Srbije?
„Do kraja prvenstva ima još dosta utakmica i sve su na svoj način teške. Od sebe i saigrača očekujem da nastavimo da igramo kao do sada i dajemo sve od sebe, a rezultat će sigurno doći. Sloga je klub koji već dugo godina konkuriše za ulazak u Prvu ligu i mislim da ćemo ove godine taj cilj i ostvariti.“
Očekuje vas nezgodno gostovanje u Bogatiću, šta očekuješ od tog meča?
„U Bogatiću nas očekuje teška utakmica i dobar protivnik. Dobro smo se spremili za ovu utakmicu, i kao i svaku do sada imperativ je samo pobeda.“
Koje su tvoje lične ambicije u narednom periodu?
„Pre svega da ove sezone sa Slogom izborim plasman u Prvu ligu Srbije, a naravno u budućnosti bih voleo da zaigram i u najelitnijem rangu srpskog fudbala.“ – izjavio je Kasalović.

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 2 min

Đorđe Kasalović, najbolji igrač proteklog kola srpskoligaškog „Zapada“

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE