Search
Close this search box.
1
VREME ČITANJA: 2 min

Derbi u Užicu, lider gostuje u Bogatiću – najava 21. kola grupe „Zapad“

Ovog vikenda pred nama su utkakmice 21. kola Srpske lige „Zapad“. Sigurno najveći fokus biće na utakmici srpskog „El Clasica“ između starih rivala Slobode iz Užica i Borca iz Čačka, ali imaćemo prilike da vidimo i još par vrlo interesantnih mečeva.
Kao što smo već rekli, derbi kola igra se u Užicu. Ekipa sa Đetinje dočekaće popularne „Zebre“ iz Čačka i pokušati da stekne bodovnu prednost u odnosu na Čačane. Borac bi porazom na ovoj utakmici mogao da se oprosti od plasmana u viši rang, tako da će i oni imati veliki motiv da pobede na ovoj utakmici. Susret ove dve kipe možete pratiti na MerkurXtip kanalu u subotu sa početkom u 19h.

Lider na tabeli ekipa Sloge iz Požege, gostovaće u Bogatiću, vrlo neugodnoj ekipi Mačve, koja je već nekoliko puta pokazala da može da bude zaista čvrst i ozbiljan protivnik i da svakome može da uzme bodove. Sloga se osamostalila na vrhu tabele, ima pet bodova prednosti u odnosu na drugoplasirano Jedinstvo i trećeplasiranu Slobodu, ali Požežani moraju nastaviti sa dobrim igrama kako bi konačno obezbedili plasman u Prvu ligu.
Jedinstvo na svom terenu dočekuje Slogu iz Kraljeva, koja se nalazi u jako dobroj formi. Kraljevčani nisu izgubili nijedan meč od početka prolećnog dela sezone, pa će ekipa trenera Miloša Obradovića imati još jedan težak posao u borbi za bodove i plasman u viši rang. Ekipa iz Uba ima samo dve pobede i čak tri nerešena rezultata u poslednjih pet utakmica, pa se sada nalaze na pet bodova zaostatka u odnosu na lidera iz Požege.
Budućnost u Arilju nastavlja borbu za opstanak, oni će na svom terenu dočekati ekipu Mladog Radnika, Smederevo gostuje u Rabrovu, Rađevac u Krupnju očekuje ekipu Reala, Sušica će imati težak zadatak, oni će na svom terenu odmeriti snage sa ekipom Sloge iz Bajine Bašte, dok će Trepča gostovati Takovu u Gornjem Milanovcu.

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 2 min

Derbi u Užicu, lider gostuje u Bogatiću – najava 21. kola grupe „Zapad“

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE