Search
Close this search box.
FK Radnicki - trener
VREME ČITANJA: 1 min

Predrag Kandić – konačno smo ušli u željenu formu

Fudbaler Radničkog iz Zrenjanina u Prolećnom delu prvenstva Srpske lige grupa Vojvodina beleže dobre rezultate i nalaze se u zadovoljavajućoj formi.

Pobeđeni su Prvi maj iz Rume (2:0) i Tekstilac iz Odžaka (2:1), nerešen rezultat je ostvaren protiv Hajduka iz Kule (1:1) i porazi uz dobru igru u Novim Banovcima protiv Omladinca (1:0) i u Somboru protiv Radničkog (2:1).

Ilija Krasić – prvotimac Radničkog
  • Učinili smo pravi podvig protiv Tekstilca na svom stadionu, iako smo imali problema da sastavimo tim pred utakmicu, momci koji su igrali ostavili su srce na terenu i zasluženo su pobedili. Mislim da se nalazimo u nekoj željenoj formi i da smo konačno počeli da pružamo igre kakve očekujem od mojih igrača. Nećemo nikog da se plašimo, u seriji smo teških utakmica i na svaki meč idemo na pobedu. Sledi nam utakmica protiv Feniksa i nadam se da ćemo uspeti da krunišemo našu dobru formu. Svaka utakmica je za nas kvalifikaciona, a svaki bod je zlata vredan u borbi za opstanak – rekao je Predrag Kandić, trener FK Radnički.
Zrenjaninci se trenutno nalaze na 14. poziciji sa 20 osvojenih bodova, toliko ispred njih imaju i kulski Hajduk i OFK Stari Grad iz Bačke Palanke, a ispod crveno – crnih su pretposlednje Jedinstvo iz Stare Pazove sa 17 bodova, koliko ima i poslednjeplasirana OFK Kikinda

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 1 min

Predrag Kandić – konačno smo ušli u željenu formu

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina