Search
Close this search box.
Nula u Surčinu
VREME ČITANJA: 2 min

Ušće i Zvezdara podelili bodove

Utakmice na Adi Ciganliji u kojoj su se danas sastali Ušće Novi Beograd i Zvezdara završena je rezultatom 1:1
Duel dve ekipe iz donjeg doma tabele doneo je dinamičan i zanimljiv susret. Gosti su bolje ušli u meč u prvih par minuta imali dve odlične prilike ali ih nisu iskoristili. Na odmor se otišlo bez golova 0:0.
U nastavku bolji početak domaćina. Negde oko 53.minuta Ušće dolazi u vođstvo. Lep gol iz slobodnog udarca u golmanov ugao postigao je Govedarica. Nešto kasnije u drugom poluvremenu domaći su ostali sa igračem manje pošto je isključen levi bek Nikolić.
Zvezdara je uspela da postigne gol ali im je poništen sudijskom odlukom. Ipak da pravda bude zadovoljena pobrinuli su se Beriša odličnim centaršutem i egzekutor Nišavić koji je na drugoj stativi dočekao loptu i glavom je smestio u mrežu 1:1. To je bio i konačan rezultat utakmice. Pravedna podela bodova ali i brige za oba tima u nastavku prvenstva.
UŠĆE – ZVEZDARA 1:1 (0:0)
STADION: SC FSB Ada Ciganlija. GLEDALACA: 100. GL.SUDIJA: Gospavić Ivan. POM.SUDIJE: Božović Goran i Nikolić Nenad. STRELCI: Govedarica 51.min (Ušće), Nišavić 82.min (Zvezdara). ŽUTI KARTONI: Atanasković, Rosić, Radulović, Goranović, Govedarica i Nikolić (Ušće), Sarić, Vukićević i Ivaniš (Zvezdara). CRVENI KARTON: Nikolić 55.min (drugi žuti) (Ušće).
UŠĆE: Knežević, Rosić, Nikolić, Govedarica, Rašković, Janićijević, Radulović Petković), Atanasković (Purić), Selimović (Đorđević), Puletić, Goranović (Jovanović).
ZVEZDARA: Stanić, Živković, Savinović (Beriša), Sarić, Milićević, Lekić (Jovanović), Gusnić (Đurić), Janković (Ivaniš), Vuković (Vukojević), Nišavić, Vukićević.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd