Search
Close this search box.
VREME ČITANJA: 3 min

Najboljih jedanaest 20. kola Srpske lige ,,Istok”

Za nama je veoma bogato 20. kolo Srpske lige ,,Istok”.  Po izboru našeg portala, najboljih jedanaest su:
(GK) Mirko Drašković – Hajduk Veljko 
Blistao je na golu Negotinaca Drašković u pobedi svog tima protiv Rembasa iz Resavice. Nekoliko puta je prelepim paradama uspeo da sačuva svoj gol nakon dobrih šuteva igrača gostiju. Uspeo je da ,,spusti roletnu” fudbalskim žargonom rečeno i sačuva svoju mrežu.
(LB) Marko Randjelović – Budućnost (P)
Iako rezultat nije bio kakav su očekivali gostujući igrači, levi bek Popovčana je standardno bio medju boljim igračima svog tima. Veoma je bio aktivan kako u odbrani tako i u napadu i nebrojeno puta je ,,prošpartao” uz levu aut liniju stadiona u Meševu. Uputio je nekoliko kvalitetnih centaršuteva sa leve strane. Utisak je pokvario žuti karton koji je dobio u osamdesetom minutu.
(CB) Bratislav Pejčić – Vlasina
Prekaljeni 39-godišnjak Pejčić se je sa pravom našao u timu kola nakon jako dobre partije protiv Brzog Broda. Bivši as Radničkog iz Niša i Radnika iz Surdulice je sa lakoćom izlazio na kraj sa protivničkim napadačima i prosto je plenio svojom igrom na terenu.
(CB) Aleksandar Velinović – Pčinja 
Štoper ekipe iz Trgovišta je pokazao klasu u duelu sa Dubočicom iz Leskovca. Na svojim ledjima je nosio celokupnu odbranu svog tima, pokazao je odličnu anticipaciju i veliku požrtvovanost na terenu. Kao nagrada stigao je pogodak koji je postigao u 28. minutu kada je nakon kornera ostao sam na petercu i nije mu bilo teško da pogodi mrežu Leskovčana.
(RB) Ognjen Šapić – Radnički S
Mladi Šapić je bio jako dobar u pobedi svog tima nad gostima iz Jagodine. Pokazao je odličan osećaj za prostor i markiranje što nije promaklo budnom oku naše redakcije. Dobio je žuti karton u 24. minutu ali je i pored toga zaslužio svoje mesto u timu kola na Istoku.
(LM) Danijel Zlatković – Radnički S
Još jedan član ekipe Radničkog je svojom partijom i sa dva postignuta gola u šestom i dvadesetpetom minutu i jednom asistencijom zaslužio da bude deo elitnog društva. Kod prvog gola Zlatković je najpre oduzeo loptu na sredini terena gostima i nakon duplog pasa sa saigračem izašao sam ispred golmana ,,Ćurana” i hladnokrvno ga matirao. Zatim je usledila prelepa asistencija ka Mićunoviću preko odbrane Jagodinaca i kao šlag na tortu je usledio njegov drugi gol nakon dobre kontre svoje ekipe.
(CM) Nikola Z. Arsić – Pčinja 
Još jedan dvostruki strelac u ovom kolu Srpske lige Istok. Arsić je bio jedan od najboljih igrača svog tima u ovom kolu što je potvrdio najpre atraktivnim golom glavom nakon centaršuta sa desne strane u četrdesetosmom minutu a zatim se je odlično snašao prilikom kornera svog tima u šezdesettrećem minutu i takodjem udarcem glavom sa prve stative matirao golmana Dubočice.
(CM) Aleksandar Crnojački – Jedinstvo P
Broj 13 je možda baksuzan za veliki broj ljudi ali za Crnojačkog sigurno nije. Iako je njegov tim igrao protiv ubedljivo najslabije ekipe u ligi to ne umanjuje odličnu partiju Paraćinca koji je sa dva lepa gola zaslužio svoj status medju jedanaest najboljih.
(RM) Denis Ristov – Radnički P
Dugo će pamtiti Ristov utakmicu protiv Timočanina u proteklom kolu. Uspeo je da postigne 2 gola od 5 koliko je Radnički spakovao Timočaninu i bio ponajbolji igrač svog tima na terenu. Partija za pohvalu.
(ST) Mitar Radivojević – Radnički P
Još jedan član Piroćanaca je našao svoje mesto u timu kola. Ništa manje zaslužan za pobedu svog tima koliko i Ristov, Radivojević pokazuje da polako izrasta u napadača koji će možda i prevazići ovaj rang takmičenja. Takodje dvostruki strelac je pokazao odličnu kontrolu lopte i još bolju završnicu koju popravlja iz kola u kolo.
(ST) Lazar Marković – Vlasina
Poslednji igrač u ovom timu ali i najefikasniji. Vlasina je potopila Brzi Brod sa 5:0 a najzaslužniji za takav rezultat je upravo Marković koji je postigao het-trik. Zaslužio je Marković da ponese loptu sa ove utakmice kao trofej, dok se je posebno istakao njegov drugi pogodak kada je petom lobovao golmana gostiju. Pogodak za TV špice.

Možda vas zanima

TABELA srpske lige istok