Search
Close this search box.
2
VREME ČITANJA: 1 min

Jutarnji derbi pred kamerama

Vanredno 20.kolo Srpske lige Beograd u sredu od 11h otvaraju Radnički NB i Zemun. Zemun je prvi na tabeli sa bodom prednosti u odnosu na domaćina ali kladioničarskim rečnikom rečeno sva tri znaka su u opticaju.
Svakako nas očekuje dobar i kvalitetan meč, koji možete pratiti u sredu 6. aprila na YT kanalu Merkur X tip od 11 časova.
U Bariču Prva Iskra je domaćin Borcu iz Lazarevca. Gostima gori pod nogama i očekuje se otvorena utakmica. BASK je favorit na domaćem terenu protiv Sloge koja se bori za opstanak.
Mladi sastav Teleoptika ugostice probuđeni OFK Beograd. Romantičarima igra samo pobeda kako bi ostali u vrhu i u trci za ulazak u Prvu ligu.
U Surčinu će rasterećeno Jedinstvo igrati protiv odlične ekipe BSK iz Borče. Treba očekivati dobar duel. Praktično otpisano Leštane će probati da načini iznenađenje protiv mlade i poletne ekipe Brodarca. Pravi derbi sredine tabele na Novom Beogradu igraju Studentski grad i Radnički iz Obrenovca. Videćemo šta će nam doneti ovaj susret.
Ušće će do preko potrebnih bodova pokušati da dodje protiv dobre ali i takodjer slabo plasirane Zvezdare.I gostima su bodovi potrebni tako da bi mogla ova utakmica prijatno da iznenadi.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd