Search
Close this search box.
4
VREME ČITANJA: 2 min

Pregled 20. kola Srpske lige „Zapad“

Za nama je i 20. kolo Srpske lige grupa „Zapad“. U ovom kolu smo imali prilike da vidimo više golova nego obično, ali i neke sudijske odluke kojima su se delioci pravde našli u centru pažnje i time možda pokvarili i lepšu fudbalsku predstavu na pojedinim utakmicama.
Rezultati 20. kola
Rezultati 20. kola
Krenućemo od Požege gde je domaća Sloga ugostila istoimenu ekipu iz Bajine Bašte. Domaći su trijumfovali, međutim imali su i gosti iz Bajine Bašte šta da pokažu, pa je utakmica bila jako uzbudljiva za gledanje. Prenos te utakmice ste mogli da pratite na youtube kanalu MerkurXtip.
U drugoj utakmici 20. kola Trepča je na stadionu u Raški dočekala Sušicu. Trepča je zaista delovala jako dobro svih devedeset minuta, ali uz par sudijskih odluka, četiri isključenja (tri igrača, jedan nakon završetka utakmice i šef stručnog štaba) i nekoliko promašenih zicera, Trepča na kraju nije uspela da osvoji ni bod i Sušica je slavila u tom duelu golom Todorovića u poslednjem minutu utakmice.
Popularne „Zebre“ iz Čačka još jednom su poklekle i to ovaj put pred svojim navijačima. Borac nije uspeo da savlada Takovo, pa su Čačani sada sve dalje od prve pozicije i plasmana u Prvu ligu Srbije. Ekipa Takova se još jednom pokazala kao vrlo neugodan protivnik, koji može da pomrsi konce svim ekipama.
GFK Sloboda je gostovala u Požarevcu i nakon kiksa na svom terenu protiv Reala, Užičani su na ovom meču imali motiv da pobede i pokažu svoj kvalitet. Dobro raspoloženi Gajić na ovoj utakmici, svojim het-trikom predvodio je Slobodu do ubedljive pobede od 0:5.
Real nakon te velike pobede u Užicu, protiv pomenute Slobode, gubi utakmicu i to na svom terenu protiv ekipe koja se bori za opstanak. Napadali su domaći, pokušavali da na sve načine stignu barem do boda, međutim briljirao je na ovoj utakmici sjajni čuvar mreže Budućnosti, Luka Savić.
Sloga je u Kraljevu bila sigurna protiv ekipe Rađevca. Kraljevčani su vezali i petu utakmicu bez poraza, pa se sada nalaze bod iznad opasne zone. Gosti iz Krupnja uspeli su da ublaže taj poraz pogotkom Vukotića, ali su imali dosta prigovora na suđenje glavnog arbitra Borisavljevića.
Jedinstvo je još jednom ostalo bez pobede. Smederevo se pokazalo kao vrlo kvalitetan rival gostima iz Uba, pa je ekipa Miloša Obradovića drugi put zaredom ostala bez celog plena i sada se nalaze na pet bodova zaostatka za liderom iz Požege.
Odlična Mačva iz Bogatića nastavlja sa sjajnim igrama ove sezone. Na domaćem terenu u Bogatiću slavili su rezultatom 2:0 i rutinski pobedili pretposlednju ekipu RSK iz Rabrova. Mačva se nalazi na sjajnom 5. mestu i nalaze se u igri za sam vrh tabele.
Tabela nakon 20. kola
Tabela nakon 20. kola

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 2 min

Pregled 20. kola Srpske lige „Zapad“

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE