Search
Close this search box.
New Project
VREME ČITANJA: 3 min

Najboljih jedanaest 19. kola grupe “Zapad”

Odigrano je i 19. kolo Srpske lige „Zapad“. Po izboru našeg portala, ovo je najboljih jedanaest proteklog kola.
(GK) Predrag Miljić – Mačva 1929
Neverovatni golman Mačve, blistao je na gostovanju Jedinstvu u Ubu, gde je bio najzaslužniji što je njegova ekipa osvojila bod na toj utakmici. Miljić je na ovoj utakmici odbranio dva penala u roku od par minuta, kao i nekoliko odličnih šansi i šuteva domaće ekipe. Time je zaslužio da se nađe u najboljih jedanaest ovog kola.
(LB) Kosta Janjić – Sloga (P)
Janjić nastavlja sa dobrim igrama ove sezone, levi bek Sloge iz Požege briljira kako u odbrani, tako i u napadu i od velikog je značaja za ekipu iz Požege. Na gostovanju u Rabrovu, bio je jedan od najboljih igrača gostiju, čime je zaslužio da se nađe u timu kola.
(CB) Borko Nikolić – Sloga (P)
Kapiten Požežana, iskusni, stameni defanzivac, Borko Nikolić, jedan od glavnih krivaca za to što je Sloga primila jako mali broj golova ove sezone. Iz utakmice u utakmicu dokazuje da je jedan od najboljih defanzivaca u ligi i na utakmici u Rabrovu je još jednom pokazao svoj kvalitet, bio je na visini svog zadatka i zbog toga se našao u timu 19. kola.
(CB) Nikola Grković – Takovo
Još jedan kapiten se našao u najboljih jedanaest proteklog 19. kola. Nikola Grković, kapiten Takova, odigrao je besprekornu utakmicu, uspeo je da sačuva gol svoje ekipe, ali je par puta i pripretio golu gostiju. Zasluženo se našao u društvu najboljih igrača 19. kola.
(RB) Nikola Pronek – Sloga (KV)
Pronek je ove zime došao u Slogu iz komšijskog Borca i odmah se ustalio u startnu postavu. Desni bek Kraljevčana iz utakmice u utakmicu beleži dobre partije i još jednom je uvršten u najboljih jedanaest odigranog kola.
(RM) Jovan Lukić – Real
Heroj pobede Reala nad Užičkom Slobodom, Jovan Lukić, koji je već poslednjih nekoliko utakmica predvodnik sjajne ekipe iz Podunavaca, obeležio je utakmicu ova dva rivala svojim nastupom i pogotkom, koji je ekipi Reala doneo sva tri boda na teškom gostovanju u Užicu.
(CM) Nikola Šutić – Sloga (BB)
Sjajni vezni fudbaler Sloge iz Bajine Bašte dirigovao je svojim igračima i bio jedan od najzaslužnijih za pobedu svoje ekipe na domaćem terenu protiv Trepče. Šutić je bio inzvaredan na ovoj utakmici, stvarao je prilike za gol svojim igračima i zasluženo se našao u društvu najboljih jedanaest 19. kola.
(CM) Dragan Mirković – Takovo
Mirković već duže vreme pruža odlične partije. Otkad se vratio iz Trepče, Mirković je predvodnik ove sjajne ekipe Takova. Upravlja svojom ekipom na sredini terena, upošljava napadače svog tima i direktno učestvuje u skoro svim akcijama koje kreću sa sredine terena.
(LM) Lazar Živanović – Sloga (BB)
Mladi Lazar Živanović odigrao je verovatno i najbolju utakmicu ove sezone. U susretu sa ekipom Trepče, Živanović je bio strelac jednog gola, ali nije to jedino što smo videli od njega na ovoj utakmici. On je tokom cele utakmice bio jedan od ključnih faktora za stvaranje šansi domaće ekipe.
(ST) Mladen Ilić – Rađevac
Jako dobru i zanimljivu utakmicu smo gledali u Krupnju, gde je gostovala ekipa Smedereva. Iako su domaći meč završili sa dva crvena kartona u svojim redovima, ipak su uspeli da osvoje bod, zahvaljujići golom sa bele tačke Mladena Ilića, koji je celu utakmicu odigrao jako dobro i time zaslužio da se nađe u timu kola.
(ST) Veljko Plazinić – Sloga (P)
Poslednji igrač koji se našao u najboljih jedanaest 19. kola Srpske lige „Zapad“ je sjajni Veljko Plazinić. Mnogo puta smo pisali o njemu, čovek koji predvodi ovu odličnu ekipu iz Požege, čovek koji trenutno ima devet golova i nalazi se na deobi prve pozicije najboljeg strelca, čovek koji iz utakmice u utakmicu pokazuje svoje fudbalske kvalitete. Odigrao je još jednu fantastičnu utakmicu i svojim golom doneo u Požegu nova tri boda.

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 3 min

Najboljih jedanaest 19. kola grupe “Zapad”

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE