Search
Close this search box.
111
VREME ČITANJA: 2 min

Najava kola – Kamera na ADI

Treće prolećno kolo Beogradske grupe Srpske lige nam donosi dosta uzbudjenja i nekoliko više nego zanimljivih mečeva.
Veliki derbi se igra na Adi Ciganliji Radnički (NBG) kao četvrtoplasirani tim lige će ugostiti lidera prvenstva OFK Beograd. Romantičari sa Karaburme imaju 3 boda viška u odnosu na popularne studente sa Novog Beograda. Ofkovci su slabo startovali u nastavku prvenstva osvojili su od planiranih 6 samo 1 bod.
Drugoplasirani Zemun ide u goste poslednjeplasiranom Leštanu i sve osim pobede tima iz gornje varoši bilo bi veliko iznenadjenje, mada treba uzeti uobzir da je i zemunski tim slabo startovao u ovoj polusezoni.
BASK će kraj Careve ćuprije dočetaki nezgodnu i mladu elipu Teleoptika. Domaćin pobedom želi da ostane u trci za ulazak u Prvu ligu, dok će optičari pokušati da ostanu neporaženi i zadrže mesto u sredini tabele.
U Bariču će domaća Prva iskra ugostiti TEG Slogu iz Velikih Crljana. Sastav iz Bariča se nalazi u sredini tabele i favorit je protiv gostiju kojima gori pod nogama.Borac iz Lazarevca predvodjen novim trenerom Sašom Djanijem Ćurčićem je dobro startovao u nastavku prvenstva. Osvojena su 4 boda i niz će pokušati da nastave u Surčinu protiv veoma neugodnog domaćina ekipe Jedinstva.
Studentski grad je domaćin na Novom Beogradu elipi BSK iz Borče. Ekipe sa dve obale Dunava će odigrati zanimljiv duel i sve opcije su moguće.
Ušće Novi Beograd dočekuje ekipu Brodarca.Brodarac je u prošlom kolu u veoma tvrdoj utakmici savladao dobru ekipu Zvezdare i sigurno je favorit na ovom susretu. Ušće će pokušati da iznenadi favorizovane goste i da dodje do preko potrebnih bodova u borbi za opstanak.
U nedelju na popularnom Bulbulderu sastaju se dve ekipe koje su prošlom kolu poražene, Zvezdara u gostim od Brodarca i Radnički(O) kao domaćin od ekipe BASK-a.
Šta  reći o ovoj utakmici, kladioničarskim rečnikom govoreći u igri je troznak. Naravno ne propustite direktan prenos derbija ove runde na dobro poznatom kanalu Merkur X tipa u subotu od 11h Radnički(NB)-OFK Beograd.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd