Search
Close this search box.
1
VREME ČITANJA: 3 min

Tim kola Srpske lige “Zapad”

Proteklog vikenda odigrano je 18. kolo Srpske lige “Zapad”. Iako od početka prolećnog dela sezone nismo viđali mnogo golova na utakmicama, ovog puta je to bilo nešto drugačije, pa je na osam utakmica viđeno petnaest golova. Po izboru našeg portala, ovo je tim 18. kola Srpske lige “Zapad” :
(GK) Vukašinović Stefan – Trepča
Mladi golman Trepče je zaista bio odličan na utakmici protiv ekipe Sloge iz Požege. Iako je njegov tim poražen sa 2:0, Vukašinović, rođen 2005. godine pokazao je da Trepča ne mora da brine za budućnost na golu, jer u Vukašinoviću leži jedan veliki talenat, koji on i pokazuje.
(LB) Obradović David – Mačva 1929
Još jedan mladi igrač, našao se u timu kola po izboru našeg portala. David Obradović, igrač Mačve iz Bogatića, odigrao je odličnu utakmicu za svoju ekipu u duelu protiv ekipe Rađevca i bio jedan od najbitnijih šrafova ekipe za pobedu i osvojena sva tri boda.
(CB) Isailović Darko – Mačva 1929
Centralni bek ekipe iz Bogatića, našao se u idealnih jedanaest proteklog kola grupe “Zapad”. Pored Obradovića, stub odbrane Mačve, na ovoj utakmici, a i na mnogim prethodnim, bio je Darko Isailović. Mačva je još jednom ostala nesavladana, a to samo dokazuje koliko je odbrana crveno-crnih u ovoj sezoni konstantna.
(CB) Milekić Nikola – GFK Sloboda
Nikola Milekić, momak rođen 1997. godine ove godine zaista igra na visokom nivou i iz utakmice u utakmicu pokazuje svoj kvalitet na poziciji štopera. Iako njegova ekipa nije uspela da pobedi u Kraljevu ekipu Sloge, Milekić je još jednom bio na visini svog zadatka i time zaslužio da se nađe u timu kola.
(RB) Marković Aleksa – Smederevo 1924
Smederevčani su na svom terenu savladali ekipu Budućnosti i time nastavili da koračaju ka prvom mestu i plasmanu u Prvu ligu Srbije. Na toj utakmici posebno se istakao Marković, koji je odigrao jednu jako dobru utakmicu i sa razlogom se našao u najboljih jedanaest.
(LM) Lepojević Goran – Mladi Radnik
Iako je ušao tek u drugom poluvremenu, Lepojević je svojim golom u 64. minutu igre doneo bod svojoj ekipi i pored toga odigrao drugo poluvreme na jako visokom nivou i svojom dobrom igrom zaslužio da se nađe u idealnih jedanaest 18. kola.
(CM) Vesić Uroš – Jedinstvo
Jedinstvo nastavlja da beleži dobre partije, pa je u Rabrovu pala domaća ekipa RSK-a, ubedljivim rezultatom 0:4. Dva pogotka na ovoj utakmici postigao je Vesić, koji je ove zime stigao iz Surduličkog Radnika i pokazao se kao odlično pojačanje ekipe iz Uba.
(CM) Kosović Veselin – Mačva 1929
Odlični igrač Mačve na ovoj utakmici, dirigovao je svojom ekipom sa sredine terena i bio jedan od najzaslužnijih za bitnu pobedu Mačve na domaćem terenu.
(RM) Plazinić Veljko – Sloga (P)
Standardni i iskusni napadač Sloge, još jednom je dokazao da je u prethodnih par sezona jedan od ključnih faktora dobrih igara ekipe iz Požege. Iako je Sloga svih 90 minuta imala loptu u svojim nogama, veliki broj šansi i prilika, lopta nije htela u mrežu. Kada je to bilo najpotrebnije, Veljko Plazinić je svojim golovima doneo pobedu i obezbedio sva tri boda svojoj ekipi.
(ST) Jovanović Petar – GFK Sloboda
Iskusni centralni napadač Užičana, iako nije uspeo da postigne pogodak, odigrao je jednu odličnu utakmicu i bio najopasniji po gol Kraljevčana. Novajlija u timu Slobode, biće jedan od glavnih igrača u preostalom delu sezone i pokušaće da sa ekipom Slobode uđe u viši rang takmičenja.
(ST) Andrić Nebojša – Mačva 1929
Jedini strelac u pobedi Mačve nad ekipom Rađevca bio je Nebojša Andrić. Standardni napadač ekipe iz Bogatića, pogodio je mrežu gostujuće ekipe i tako doneo Mačvi nova tri boda u borbi za visok plasman ove sezone.

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 3 min

Tim kola Srpske lige “Zapad”

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE