Search
Close this search box.
3
VREME ČITANJA: 2 min

Pregled kola – odložen derbi, smena na klupi Kikinde, Vršac i dalje lider

18. kolo Srpske lige grupa Vojvodina donelo je nekoliko interesatnih mečeva i jednu smenu trenera. Posle ovog kola i dalje je lider OFK Vršac.
Od dva derbija gornjeg dela tabele odigran je samo jedan. OFK Vršac i somborski Radnički su odigrali bez golova 0:0, a utakmica Feniks 1995 – Tekstilac je odložen zbog stomačne viroze gostiju. Svoje prve prolećne pobede zabeležili su Bečej koji je savladao Jedinstvo iz Stare Pazove na svom terenu rezultatom 2:1 i time očuvao mesto u vrhu tabele, zrenjaninski Radnički koji je sa dva gola Jankovića pobedio Prvi maj i time pobegao sa začelja tabele. Veoma bitne bodove u borbi za opstanak ostvarili su Stari Grad koji je u Bačkoj Palanci pobedio OFK Kikindu i Dinamo koji je u Pančevu posle zaostatka od 2 gola preokrenuo i pobedio Hajduk iz Kule. Bitne pobede, koje garantuju nešto mirniji period i mesto u zlatnoj sredini ostvarili su Tisa u Adorjanu protiv Omladinca (2:0) i Borac u Šajkašu protiv imenjaka iz Sakula (1:0).
Ono što je takođe aktuelno posle ovog kola jeste smena na trenerskoj klupi OFK Kikinde. Posle 6 uzastopni poraza Nenad Kovačević više nije trener OFK Kikinde, a umesto njega na klupu je seo Jevto Jarčević. Iskusni stručnjak po treći put preuzima ekipu iz Kikinde, dva puta je tim vodio kroz Vojvođansku ligu, a sada će se okušati i u srpskoligaškoj konkurenciji.
Rezultati 18. kola
Tabela posle 18. kola
Lista strelaca

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

Pregled kola – odložen derbi, smena na klupi Kikinde, Vršac i dalje lider

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina