Search
Close this search box.
Iznenadjenje na Karaburmi
VREME ČITANJA: 2 min

Surčinci iznenadili OFK Beograd

Najveće iznenađenje u ovom kolu je svakako poraz OFK Beograda na svom terenu od Jedinstva iz Surčina rezultatom 1:2.
Da će biti nezgodan rival Surčinci su pokazali već u 26. minutu. Posle odlične kontre Marko Gavrilović je izašao sam ispred golmana Janjića i lako ga je matirao. Da će doći do preokreta Romantičari su se ponadali u finišu prvog poluvremena kada je Nenad Jovanović izjednačio iz opravdano dosuđenog jedansesterca. U drugom poluvremenu bilo je prilika i za jedne i za druge, ali je hladan tuš za domaćina usledio u 93. minutu kada je je grešku odbrane i poklon iskoristio fudbaler gostiju Marko Ranković. Treba istaći da su domaćini od 77. minuta imali i igrača više pošto je Nikola Mikić isključen zbog preoštrog starta.  Posle ovog poraza OFK Beograd je i dalje lider na tabeli, ali je sada Zemun prišao na 2 boda, BASK i beogradski Radnički na 3, a približava se i Brodarac koji ima 6 bodova manje od Romantičara.
OFK Beograd – Jedinstvo (Surčin) 1:2
Strelci: 0;1 Gavrilović (26), 1:1 Jovanović (45+2), 1:2 Ranković (90+3). Stadion na Karaburmi. Gledalaca: 300. Glavni sudija: Dušan Vićentijević. Pomoćnici: Goran Božović i Dejan Božić. Žuti kartoni: Popović, Božić i Ivanović (OFK Beograd). Crveni kartoni: Mikić (Jedinstvo).
OFK Beograd: Janjić, Popović, Ugrica, Gogić, Pavićević (Aleksijević), Svetličić, Lazović (Radman), Božić (Ranđić), Ivanović, Nenad Jovanović i Jovan Jovanović.
Jedinstvo: Novaković, Živanović, Vukićević (Bukvić), Jovanović, Maksimović, Antić, Gavrilović (Vulović), Mikić, Ranković (Rodić), Žmirić (Anđelković), Goronja.

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige beograd