Search
Close this search box.
voj
VREME ČITANJA: 2 min

Pregled 16. Kola Srpske Lige Vojvodina

Posle zimske pauze bubamara se ponovo zakotrljala na srpskoligaškim terenima u Vojvodini.
Prvo kolo kao i uvek, nosi posebna iznenađenja, prijatna i neprijatna. Posle prelaznog roka koji su odradile sve ekipe, dokazali su da imaju zacrtane ciljeve. Nije bilo nekih ogromnih iznenađenja kao što se zna desiti posle prelaznog roka, ali ih je svakako bilo.
Naime, u 16. kolu je postignuto samo 12 golova i čak 5 mečeva u kojima niko nije izašao kao pobednik. Lider je učvrstio prvu poziciju pobedom sa minimalnim rezultatom protiv Omladinca. Trenutno imaju tri boda od drugoplasiranog Feniksa koji je remizirao sa rumljanima. Bečejci koji su skoro ceo meč igrali sa igračem više, nisu uspeli zabeležiti tri boda više protiv ekipe iz Šajkaša. Tekstilac pomalo iznenadio publiku u prvom kolu prolećnog izdanja. Odigrali su remi protiv ekipe iz Sombora, bilo je 1:1. Što se tiče prve polovine tabele, na toj osmoj poziciji se nalaze sakuljani koji su takođe remizirali protiv domaćeg Dinama u Pančevu, a mreža se tresla po jednom na obe strane.
U drugom delu kao i uvek, stanje je uzburkano zbog očuvanja statusa i ugroženosti. Tu su najviše izdvojeni Tisa Adorjan i Prvi Maj. Tisa je slavila kao domaćin protiv Kikinde rezultatom 2:0, dok je Prvi Maj išao na megdan drugoplasiranom Feniksu kojem su otkinuli bod. Niz ugroženih za očuvanje statusa za sada kreće od Kikinde koja se nalazi na jedanaestoj poziciji, a u toj zoni se nalaze i Stari Grad, Dinamo Pančevo, Radnički Zrenjanin, Jedinstvo Stara Pazova i kulski Hajduk. Stari Grad se izdigao dodatno pobedivši Jedinstvo iz Stare Pazove minimalnim rezultatom, Dinamo je remizirao sa sakuljanima, a Radnički i Hajduk su odmerili snage u takozvanom derbiju za opstanak, gde niko nije izašao kao pobednik.
Za opstanak će biti žestoka borba kao i za sam vrh tabele.

		

Možda vas zanima

TABELA Srpske lige vojvodina

VREME ČITANJA: 2 min

Pregled 16. Kola Srpske Lige Vojvodina

Možda vas zanima

TABELA srpske lige vojvodina