Search
Close this search box.
slogasus
VREME ČITANJA: 2 min

Kraljevčani ubedljivi u komšijskom derbiju

Ekipa Sloge iz Kraljeva slavila je u 16. kolu Srpske lige „Zapad“ rezultatom 3:0 u duelu sa Kragujevačkom Sušicom.
SLOGA (K):  Grujičić, Jovanović M. , Pronek, Radonjić, Veljović, Jovanović N. , Gojković, Despotović, Savić, Markiš, Anđelković. Igrali su još : Gočanin, Milosavljević, Zarić, Jevremović
SUŠICA: Radovanović, Baroš, Marković, Arsenijević, Đurđević, Cvijović, Krtinić, Đukić, Radosaljević, Nedović, Todorović. Igrali su još : Obradović, Vulić, Krstić, Radojičić
Kraljevčani su od samog starta dobro otvorili meč, imali nekoliko izglednih prilika za gol, međutim nisu uspevali da postignu vodeći pogodak. Nakon poništenog gola zbog ofsajda, nagrada za dobru igru došla je pred sam kraj prvog poluvremena. Posle šuta Anđelkovića, na odbijenu loptu dobro reaguje mladi Jovanović, matira golmana gostujućih Radovanovića i dovodi svoju ekipu u vodljstvo od 1:0. S tim rezultatom se otišlo na odmor.
Samo 4 minuta nakon početka drugog poluvremena, lopta dolazi do Anđelkovića, koji realizuje šansu i postiže pogodak za vodljstvo od 2:0. Imali su i gosti dosta dobrih prilika, ali nisu uspevali da dođu do pogotka. Sloga je držala loptu u svojim nogama, diktirala igru i iz jedne takve igre posle akcije nakon kornera, na odbijenu loptu golmana Radovanovića, dobro reaguje Pronek i postavlja konačan rezultat utakmice 3:0.
“Odigrali smo jednu dobru utakmicu, ekipa je dala 100% sebe, zadovoljan sam i svojom igrom i igrom svoje ekipe. Ovim smo dokazali da Sloga ne zaslužuje mesto na kome se trenutno nalazi, ali predvođeni trenerom Dušanom Đokićem, mislim da će to u narednim utakmicama biti još bolje i da ćemo pokazati koliko ova ekipa zaista vredi. U sledećem kolu očekujem teško gostovanje u Gornjem Milanovcu, ekipa Takova je jedna dobra ekipa, ali sve u svemu nadam se da ćemo uspeti da pobedimo i osvojimo tri boda.” – izjavio je strelac trećeg gola Nikola Pronek.
Ekipa Sloge u sledećem kolu gostuje u Gornjem Milanovcu ekipi Takova, dok će Sušica na svom stadionu ugostiti Real iz Podunavca.

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE

VREME ČITANJA: 2 min

Kraljevčani ubedljivi u komšijskom derbiju

Možda vas zanima

TABELA PRVE LIGE